FRUPP - liofilizowany baton malinowy bezglutenowy 10 g - Celiko
search
  • FRUPP - liofilizowany baton malinowy bezglutenowy 10 g - Celiko
bez skrobi
tak
bez drożdży
tak
bez jajek
tak
bez laktozy
tak
bez cukru
nie
niskobiałkowy
nie

FRUPP - liofilizowany baton malinowy bezglutenowy 10 g - Celiko

Dostępność: W magazynie
Wysyłka: 1 DZIEŃ
3,50 zł
Brutto 1 DZIEŃ
Ilość

Marka

Celiko

Opis

 

Skład

maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owocó drzewa karobowego, zageszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.

Wartość odżywcza w 100 g produktu wartość energetyczna 1552 kJ (367 kcal), tłuszcz 0,9 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0g, węglowodany 79,0 g w tym cukry 65,0 g, błonnik 15,0 g, białko 3,8 g, sól 0,03g.