

Nowa, lepsza receptura! Bułki ze słotym siemieniem lnianym.
Bułki hamburgerowe stanowią zamiennik tradycyjnego pieczywa w diecie bezglutenowej. Ponadto nie zawierają mleka, ani soi, mogą więc być spożywane przez osoby uczulone na te składniki. Świetnie smakują zarówno na zimno, jak i na ciepło.
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa)
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Może zawierać białka mleka.
Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna: 1214 kJ/ 289 kcal
Tłuszcze, w tym: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany; w tym: 47,0 g
w tym cukry: 11,3 g
Błonnik: 8,3 g
Białko: 4,2 g
Sól: 1,1 g