bez skrobi
tak
bez drożdży
tak
bez jajek
tak
bez laktozy
tak
bez cukru
tak
niskobiałkowy
tak

Żelatyna bezglutenowa 50 g - Winiary

Dostępność: W magazynie
Wysyłka: 1-4 dni
6,60 zł
Brutto 1-4 dni
Ilość

Marka

Różni producenci

Opis

Żelatyna Winiary doskonale nada się do przygotowania galaret z mięsem, rybami, czy warzywami, a także do słodkich galaretek, kremów i ciast na zimno. Sposób przygotowania: 6-7 łyżeczek (20-25 g) wsyp do 1 l przegotowanej, gorącej wody. Dokładnie wymieszaj, aż do rozpuszczenia. Nie gotuj. Opakowanie wystarcza na 2-2,5 litra płynu w zależności od preferowanej konsystencji - mocniej lub słabiej ściętej.

Skład

żelatyna wieprzowa