bez skrobi
tak
bez cukru
tak

Tortellini z szynką prosciutto crudo bezglutenowe 250 g - Le Veneziane

Dostępność: W magazynie
Wysyłka: 1-4 dni
21,80 zł
Brutto 1-4 dni
Ilość

Marka

Le veneziane

Opis

Bezglutenowe tortellini z szynką dojrzewającą - pierożki bezglutenowe.

Sposób przygotowania (na jedną porcję - 250g): doprowadź nieposoloną wodę do wrzenia i wrzuć do niej tortellini. Gotuj przez 2-3 minuty, odcedź i podawaj z ulubionym sosem lub oliwą.

Skład

mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, jaja, pieczeń wołowa( mięso wołowe, ryż, mąka ryżowa, cebula, marchew, seler naciowy, białko roślinne, wino - zawiera siarczany, sól, ocet, czosnek), białko jaja, szynka dojrzewająca prosciutto crudo 4,5% (mięso wieprzowe, sól), tarty ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym jaja), sól, aromaty, oliwa z oliwek extra vergine, błonnik roślinny, dekstroza, olej słonecznikowy, zagęstniki: guma xantan, naturalny ekstrakt z oliwek, gałka muszkatołowa, konserwant: sorbinian potasu.

Może zawierać: ryby, orzechy, soję.

Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1212kJ/288kcal, tłuszcze 7,70g, w tym kwasy tłuszczowe 3,30g, węglowodany 44,4g, w tym cukry 1,10g, białko 8,60g, sól 3,40g.