bez skrobi
tak
bez cukru
tak

Tortelloni z ricottą i szpinakiem bezglutenowe 250 g - Le Veneziane

Dostępność: Chwilowo niedostępny
21,80 zł
Brutto
Ilość

Marka

Le veneziane

Opis

Bezglutenowe tortelloni z ricottą i szpinakiem - pierożki bezglutenowe.

Sposób przygotowania (na jedną porcję - 250g): doprowadź nieposoloną wodę do wrzenia i wrzuć do niej tortellini. Gotuj przez 2-3 minuty, odcedź i podawaj z ulubionym sosem lub oliwą.

Skład

mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, jaja, tarty ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym jaja), ricotta 7,5% (serwatka (z mleka), mleko, śmietana (z mleka), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), serwatka (z mleka), białka jaj, śmietana (z mleka), błonnik roślinny, sól, olej słonecznikowy, szpinak 1%, dekstroza, oliwa z oliwek extravergine, aromaty, zagęstniki: guma xantan, naturalny ekstrakt z oliwek, gałka muszkatołowa, cebula, czosnek, konserwant: sorbinian potasu.

Może zawierać: ryby, orzechy, seler, siarczany i soję.


Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1405kJ/334kcal, tłuszcze 11g, w tym kwasy tłuszczowe 5,7g, węglowodany 49g, w tym cukry 5g, białko 9g, sól 2,5g.