bez skrobi
nie
bez drożdży
tak
bez jajek
tak
bez laktozy
tak
bez cukru
nie
niskobiałkowy
nie

Karpatka ciasto w proszku bezglutenowe 500 g - Bezgluten

Dostępność: Chwilowo niedostępny
11,30 zł
Brutto
Ilość

Marka

Bezgluten

Opis

Skład

krem (59%): cukier, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana. Ciasto w proszku (41%):  skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, wodorowęglan sodu; skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana), cukier, substancja zagęszczająca: guma guar;  emulgatory: lecytyna,  mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, pektyny; błonnik pokarmowy, regulator kwasowości: E 575.

Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1557 kJ (374 kcal), tłuszcz 25,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0 g, węglowodany 33,0 g w tym cukry 18,0 g, błonnik 1,8 g, białko 3,2 g, sól 0,38 g.